Підсумки практики спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

 Період практик розпочинається з навчальної практики студентами 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Впродовж якої (26.12-30.12.2022 р.) студенти ознайомлюються з закладами, які безпосередньо забезпечують важливу складову сфери послуг, а саме забезпечення відновлення фізичних та психологічних сил людини. Студенти 2 курсу спеціальності готельно-ресторанної справи ознайомилися з роботою Готельно-ресторанного комплексу «Верховель». Що пізніше описали у своїх звітах.

Навчальна практика є основою для проведення наступних практик (технологічної та виробничої).

Практика третього та четвертого курсу – виробнича. Для студентів 3 курсу тривалість практики три тижні (06.12-30.12), для студентів 4 курсу – 5 тижнів (21.11-30.12.). Студенти проходять практику в кращих готельно-ресторанних комплексах та ресторанних закладах області: «Верховель», «Водограй Карпат», «Червона калина», «Магурка».

Зазначені підприємства застосовують сучасні технології організації праці, обслуговування гостей, а висококваліфіковані фахівці створюють відповідні умови для наших студентів у здобутті професійних навичок і вмінь.

Головним завданням виробничої практики для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» є поглиблення набутих теоретичних знань   шляхом ознайомлення із роботою закладів та підприємств і технологіями надання основних і допоміжних послуг, вивчення досвіду роботи відділів і служб, опанування механізмів та форм організації управління. Свою роботу студенти висвітлили оформленням відповідної документації по практиці.

Важливим є те, що залучення наших студентів до умов виробничої діяльності створює можливості для майбутнього працевлаштування.