Майстерклас “МОЯ ВЕЛИКОДНЯ ПИСАНКА”

Сьогодні в Івано-Франківському фаховому коледжі відбувся захоплюючий майстер-клас з писанкарства під назвою “МОЯ ВЕЛИКОДНЯ ПИСАНКА”! Студенти груп ПО-22 та ПО-14 занурилися у світ традиційного українського мистецтва. Ініціатори заходу – профбюро коледжу на чолі з головою Яриною Зуб’юк.
З вітальним словом до студентів звернулися завідувач Педагогічного відділення Людмила ЛИКТЕЙ та директор коледжу Юрій МОСКАЛЕНКО.

Традиція писанкарства сягає древньої глибини минулих століть. Ще наші предки вміли писати ці чудові твори мистецтва. Сьогодні, в руках наших студентів, кожна писанка стала унікальним витвором. Це важке мистецтво, але в дружній атмосфері, із задоволенням допомагаючи один одному, ми вкотре доторкнулися до унікальних традицій нашого народу.

За словами учасників дійства – це не просто майстер-клас, а благодійний захід! Усі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу комунальному підприємству “Дім воїна” (керівник Микола КРОШНІЙ), який активно допомагає сімʼям наших ГЕРОЇВ! Для студентів Івано-Франківського фахового коледжу – це прекрасна можливість не лише навчитися новому, але й допомогти тим, хто потребує нашої підтримки.

Висловлюємо найщиріші слова вдячності усім учасникам заходу за активну участь та вклад у благородну справу! Особлива вдячність нашим майстриням Оксані РИБЧУК та Марії ДРОНЯК. Нехай кожна розписана писанка принесе радість, надію та віру в завтрашній день.