Виробнича практика студентів групи ПО-42

Діти – наше майбутнє, продовження не тільки нас самих, нашого роду, нашої Держави! І як би там не було, що б ми не робили, людство завжди прагне одного – зробити світ кращим для своїх нащадків. І наші воїни, йдучи на війну, захищаючи сьогодні Україну, всі як один кажуть: “Я прийшов сюди, щоб захистити своїх дітей, щоб їм там, на вільній землі, жилося краще, і щоб вони ніколи не дізналися того жаху війни, якого зазнають їх батьки, перебуваючи на фронті”. Так було завжди, і так буде. Зараз дітки потребують особливої уваги, тому вчитель повинен докласти всі зусилля для того, щоб їм було легше навчатися в сьогоднішніх умовах.
Ми вдячні коледжу за те, що він надає стільки практики. Адже тільки за допомогою неї ми можемо дізнатися більше про професію вчителя та реалізувати набуті знання. Після проходження практики виникає чимало висновків. Найважливіший з них — професія вчителя — це наше майбутнє.

Студенти IV курсу групи ПО-42 після проходження виробничої (педагогічної) практики “Пробні уроки і заняття в школі” закохалися в свою професію і усвідомлено почали розуміти її практичне призначення. За 8 тижнів сумлінної праці у ролі вчителя в умовах педагогічного процесу у нас сформувалася методична рефлексія, самосвідомість, професійна компетентність. Результат нашої роботи назавжди закріпився у наших серцях та пам’яті діток.

Дуже вдячні Москаленку Юрію Михайловичу, Чупровській Марті Ярославівні, Стамбульській Тетяні Ігорівні, які допомагали і підтримували нас.