Брейн-ринг «Права людини»

Студенти Юридичного відділення спеціальності «Право» взяли участь у брейн-рингу «Права людини», що відбувся на базі Навчально-науковому юридичному інституті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Цей захід був організований для учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти з метою популяризації правової освіти серед школярів і залучення на навчання в Прикарпатському університеті обдарованих учнів.

Брейн-ринг був проведений з нагоди 74 річниці прийняття Загальної Декларації прав людини, яке людство святкуватиме 10 грудня. VII Брейн-ринг «Права людини» відбувся у форматі онлайн на платформі Cisco Webex Meetings. У змаганні виявили бажання взяти участь 16 команд з різних куточків Івано-Франківської області.

Питання Брейн-рингу були складені на основі Конституції України, Загальної декларації прав людини, Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, Конвенції ООН «Про права дитини». Юридичне відділення Івано-Франківського фахового коледжу представляла команда «Носії закону» під керівництвом викладачки Ірини Малиновської.

Нагородження команд-учасників відбулося в актовій залі Навчально-наукового юридичного інституту. За участь у заході наша команда та її керівник  нагороджені грамотою та подякою.