ПРОБНА ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ IV КУРСУ ГРУПИ ПО-45

Педагогічна практика – це важлива складова частина освітнього процесу. Вона забезпечує поєднання теоретичної підготовки майбутніх вчителів з їх практичною діяльністю в школі.

Студенти IV курсу групи ПО-45 Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника спеціальності 013 Початкова освіта з 31 жовтня до 23 грудня 2022 р. проходили виробничу (педагогічну) практику “Пробні уроки і заняття в школі”. 4 студенток проходило практику у ліцеї №25 Івано-Франківської міської ради, 19 студенток – за місцем подальшого працевлаштування.

Під час проходження практики ми мали змогу відчути себе повноцінними вчителями, навчились оцінювати, аналізувати і проводити уроки відповідно до педагогічних вимог. Ми відвідали уроки вчителя-класовода та вчителів предметників, провели 12 залікових уроків і два виховні заходи (багато студентів проводили і додаткові уроки), відвідали уроки один одного та проаналізували їх, підготували дидактичні матеріали до уроків.

Загалом нам практика дуже сподобалась. Працювати з дітьми бачити їхні щирі, сяючі оченята одне задоволення. Вона надихають на нові ідеї щодо проведення уроків. Сподіваємось що ми станемо хорошими вчителями.
Дякуємо  Москаленку Юрію МихайловичуЧупровській Марті Ярославівні,  а також методистам Гоцуляк Катерині Іванівні та Дудин Мар’яні Василівні за допомогу та підтримку.

Соломія Єндзік