Підсумковий огляд з навчальної дисципліни «Проектування в дизайні»

20 грудня відбувся огляд практичних робіт студентів групи ДЗк-41, ДЗк-42 з предмету «Проектування в дизайні», викладач: Хомин Василь Михайлович.

Зі вступним словом огляд розпочав Василь Михайлович у вигляді анотації, коротко розповівши про мету та завдання практичних робіт. Закцентував увагу здобувачів фахової передвищої освіти, викладачів спеціальності «Дизайн» та запрошених гостей на основні принципи, техніки та технології виконання складних практичних завдань з проектування інтер’єру в дизайні. Практичні завдання демонструють удосконалені навички з креслення, масштабування приміщень, пропорційна передача зображень на формат, компонування самого формату, знання з кольорознавства, матеріалознавства, перспективи.

Практичне завдання складалось з графічної частини (трьох планшетів 780х780 мм або банер 780х2000 мм) із зображенням інтер’єру громадського приміщення. На планшетах зображено: плани до реконструкцій та після, перспектива приміщення, розгортки стін, освітлення та підлоги, монтажна схема обладнання, вигляди, загальний вигляд, фрагмент плану, експлікації до креслень, анотація та специфікація.
На огляд були запрошені: заступник директора Т.В.Полякова, зав відділення Л.М.Ликтей, голова циклової комісії спеціальності”Дизайн” І.В.Стребкова, викладачі Т.І.Французенко, О.В.Сорока, В.Б.Салабай та студенти групи ДЗк-41, ДЗк-42.