Настановча нарада з питань виробничої практики на спеціальності «Туризм»

13 травня 2022 року відбулася настановча нарада з питань організації виробничої практики студентів 3 курсу спеціальності «Туризм».

Студенти третього курсу в рамках виконання навчального плану будуть проходити виробничу практику  з 16 травня по 24 червня 2022 року. Практика студентів є важливою компонентою підготовки майбутніх спеціалістів і проводиться на базах практики туристичного спрямування. Під час практики студенти поглиблюють і закріплюють теоретичні знання з фахових дисциплін професійного циклу. Формують і удосконалюють  професійні компетенції, які визначають основу майбутньої  професійної майстерності у сфері туризму і готельно-ресторанного сектору. Виходячи із реалій сьогодення, російсько-української війни, формат практики буде змішаним, використовуючи онлайн-консультації менеджерів туристичного підприємства. Студенти були ознайомлені з правами і обов’язками при проходженні практики. З ними було проведено інструктаж з техніки безпеки під час виконання практичних завдань. Велику увагу було приділено інформуванню студентів про умови військового стану.

У заключному слові заступник директора Чупровська М.Я. та керівник практики Вольвин Е.М. підкреслили високу оцінку України, як держави, з її найціннішим ресурсним потенціалом  ̶ людьми. Підкреслили неминучість перемоги нашої держави України в нав’язаній нам війні. Побажали студентам  реалізації їх професійних  амбіцій, максимального освоєння  професійних компетенцій.

Туристична сфера зараз переживає  непрості часи: коронавірус, наслідки пандемії, війна…. Однак, ми, Українці  ̶  мужні нащадки козацького роду, завжди вміємо все відновити, відбудувати і популяризувати! Україна стала відомим брендом в цілому світі, яка потребує професійних спеціалістів в сфері туризму.

Майбутнє туристичної сфери  ̶  за молодим поколінням!