Настановча нарада щодо організації та проведення переддипломної практики для студентів ІV курсу спеціальності «Дошкільна освіта»

13 травня 2022 року відбулась настановча нарада щодо організації та проведення переддипломної практики для студентів ІV курсу спеціальності «Дошкільна освіта».

Зі вступним словом виступила заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, яка ознайомила студентів із наказом щодо організації та проведення практики, згодом проінформувала студентів про їх керівників-методистів від коледжу.

 Оксана Дмитрівна Селепій, голова циклової комісії професійної та практичної підготовки (спеціальність «Дошкільна освіта») ознайомила студентів з методичними рекомендаціями та програмою виробничої практики, а також розповіла про відповідну супутню документацію, яка повинна бути сформована та подана на захисті.

Далі за порядком денним відбувся своєрідний педагогічний ярмарок» від студенток четвертокурсниць, які ділилися «багажем» знань з різних фахових методик, акцентуючи увагу на орієнтовно-практичних навичках, які знадобляться під час виконання завдань практики.

 До заключного слова запросили гостю заходу Ольгу Василівну Балкову, головного спеціаліста з питань дошкільної освіти Івано-Франківського міськвиконкому, яка зауважила, що цей вид практики є останньою «коледжівською» сходинкою до професії вихователя. Держслужбовець зауважила, що місто та села територіальної громади радо зустрінуть «молодих» фахівців у сім’ї освітян дошкільної галузі.