ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ

На виконання Плану роботи Івано-Франківського фахового коледжу, Плану роботи педагогічної ради закладу, 27.01.2022 року о 09.00 відбулося чергове онлайн-засідання Педагогічної ради. У відповідності до порядку денного було обговорено низку важливих питань.

Про  підсумки діяльності Івано-Франківського фахового коледжу у І семестрі  2021-2022 н.р.  та  завдання  колективу  щодо забезпечення якості освітнього процесу членів Педагогічної ради ознайомив заступник директора коледжу з навчально-методичної роботи Никорак Я.Я. Співдоповідачами виступили завідувачі відділень коледжу Полякова Т.В., Сидорук О.М., Наконечна І.М. та завідувач навчально-методичного кабінету Глушко В.І.

Важливою складовою повноцінної роботи освітнього закладу є виконання ліцензії. У своїй доповіді заступник директора коледжу з навчально-виробничої роботи Чупровська М.Я. наголосила на ключових аспектах роботи щодо означеного питання. Доповідач запропонувала до розгляду Педагогічною радою коледжу оновлений проєкт положення про акредитацію освітньо-професійних програм Івано-Франківського фахового коледжу.

Питання щодо узагальнення досвіду роботи, ефективність педагогічної діяльності та підвищення професійної кваліфікації в міжатестаційний період висвітлила спеціаліст вищої категорії, голова МО викладачів англійської мови закладів фахової передвищої освіти Івано-Франківської області, викладач  Кравченко І.М.

У відповідності до вимог Законів України «Про освіту», «Про фахову передвищу освіту» стан висвітлення та забезпечення інформації, документації на офіційному веб-сайті коледжу є одним із пріоритетних завдань закладу освіти. На цьому важливому питанні свою увагу закцентував директор коледжу Юрій Москаленко. У своїй доповіді він наголосив на тому, що висвітлення інформації, яка оприлюднюється за ухвалою закладу освіти на офіційному веб-сайті є не тільки вимогою законодавства, а також має неабиякий вплив на залучення абітурієнтів у рамках профорієнтаційної роботи.

На виконання розпорядження ректорату від 18.01.2022 року №14-р «Про проведення опитування студентів коледжу щодо якості викладання дисциплін у І семестрі 2021-2022 н.р.» було ухвалено рішення про проведення опитування студентів коледжу. Відповідно до порядку денного, у питанні «Різне», погоджено та рекомендовано до друку навчально-методичну літературу, розроблену викладачами коледжу.

Приєднатися до засідання відбулося через застосунок Google Meet за покликанням meet.google.com/meu-awxc-xri