Оголошення!

До уваги штатних працівників Івано-Франківського фахового коледжу!
У четвер, 27.01.2022 року о 09.00 відбудеться онлайн-засідання Педагогічної ради
 
Порядок денний:
1. Про підсумки діяльності Івано-Франківського фахового коледжу у І семестрі 2021-2022 н.р. та завдання колективу щодо забезпечення якості освітнього процесу (Доповідач: Никорак Я.Я. Співдоповідачі: Полякова Т.В., Сидорук О.М., Наконечна І.М., Глушко В.І.).
2. Про підготовку та розгляд матеріалів для проходження процедури розширення ліцензії спеціальності 242 Туризм (Доповідач: Чупровська М.Я.).
3. Розгляд проекту положення про акредитацію освітньо-професійних програм Івано-Франківського фахового коледжу (Доповідач: Чупровська М.Я.).
4. Про узагальнення досвіду роботи, ефективність педагогічної діяльності та підвищення професійної кваліфікації в міжатестаційний період (Доповідач: Кравченко І.М.).
5. Про стан забезпечення інформації та документації на офіційному веб-сайті коледжу у відповідності до вимог Законів України «Про освіту», «Про фахову передвищу освіту» (Доповідач: Москаленко Ю.М.).
6. Про проведення опитування студентів коледжу щодо якості викладання дисциплін у І семестрі 2021-2022 н.р. (Доповідач: Соболевський В.Р.).
7. Різне. Про погодження та рекомендації до друку навчально-методичної літератури (Доповідач: Ликтей Л.М.).
Приєднатися до засідання через Google Meet за покликанням meet.google.com/meu-awxc-xri 
Адміністрація коледжу