“ЯКЩО ДУЖЕ ЗАХОТІТИ, МОЖНА Й В КОСМОС ПОЛЕТІТИ!”

У космосі не були, поки що, але були до нього зовсім близько.

Завдяки нашій дружній коледжівській команді Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ імені В.Стефаника: викладачу Богдану Володимировичу Максимцю, який завжди з великим ентузіазмом і радістю дарує нашим студентам та викладачам можливість побачити і насолодитися красою Карпат!
Викладачам коледжу: Сергію Мирославовичу та Лідії Михайлівні Сидорівам, які теж з великою любов’ю до студентів і гір радо відкликаються супроводжувати усіх, хто бере участь у наших мандрівках!
Нашим цікавим, мудрим, таким оптимістичним і позитивним студентам, які за декілька годин можуть знайти теплий одяг, підготувати усе для походу необхідне і незважаючи на втому, щасливо посміхатися і радіти Життю та Карпатам!

Зібрати три групи за один день, знайти транспорт, все організувати і зловити останні теплі дні для походу? Легко!

Подолати близько 25 кілометрів, милуватися красою озера Несамовите, підніматися на Шпиці та Маришевську гору, боротися із сильним морозним вітром, годувати хороброго гірського собаку, гуляти по тонкому льоду та колодах над струмочками, відпрацьовуючи орієнтацію та навички збірної команди, пройтися межею Івано-Франківської та Закарпатської областей по Чорногірському хребту, на яку вказують міжвоєнні польсько-чехословацькі прикордонні стовпчики? Легко!

Підготували:
Текст – викладач коледжу Ганна Миколаївна Максимчук
Фото – студентка 4 курсу Дем’янець Сніжана