Веселі та кмітливі в юридичному відділенні нашого коледжу!

У рамках відзначення Всесвітнього дня туризму та Дня юриста під керівництвом викладача Ірини Малиновської студенти спеціальностей «Право і «Туризм» провели конкурс веселих та кмітливих. Перед початком дійства завідувач юридичного відділення Іванна Наконечна привітала учасників та від імені керівництва коледжу вручила похвальні грамоти кращим студентам  відділення: студенткам спеціальності «Туризм» – Когуч Олесі, Данилюк Анні, Якимишин Божені та студенткам спеціальності «Право» – Вознюк Катерині і Олійник Катеріні.

Участь у конкурсі веселих та кмітливих взяли шість команд, кожна з яких представила свої «Візитівки» та «Домашні завдання». Учасники дотепно жартували про навчальний процес, про особливості дистанційного навчання, демонстрували гумористичні випадки з життя юристів та фахівців з туризму. Загалом всім присутнім вдалося отримати масу приємних вражень та насолодитися жартівливою атмосферою заходу. Адже подібні конкурси – це не лише змагання, винахідливість і кмітливість, але й добрий настрій та приємно проведений час.

За результаті напруженої боротьби журі у складі викладачів юридичного відділення обрало переможців. Ними стали дві команди – студенти груп Пр-42 та Пр-31.

Вітаємо наших дотепних та кмітливих студентів!