МЕТОДИЧНИЙ ТИЖДЕНЬ циклової комісії професійної та практичної підготовки спеціальності «Дошкільна освіта»

На виконання річного плану освітньої роботи Івано-Франківського фахового коледжу   Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника» з 15 до 24 вересня 2021 року був проведений методичний тиждень циклової комісії професійної та практичної підготовки спеціальності «Дошкільна освіта».

В програму заходів увійшли різноманітні навчальні, виховні, мистецькі, просвітницькі, культурні, спортивні заходи присвячені тижню дошкільної освіти.

Відкриття  тижня  циклової  комісії професійної та практичної підготовки спеціальності «Дошкільна освіта». Фото-вернісаж від першокурсників: «Щасливі миті дитинства», «Цікавий світ навколо дітей».

Завідувач  відділенням ДО, викладач дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням» Сидорук О.М. провела практичні заняття з написання  творчих  робіт-есе «Чому я обрала професію вихователя».

На високому професійному рівні були проведені відкриті заняття викладачів Селепій О.Д. з навчальної дисципліни «Педагогічні технології в ДНЗ»», Гурей О.І. з навчальної дисципліни «Педагогіка», Богославець Н.В. з навчальної дисципліни «Основи дефектології» Сидоріва С.М. з навчальної дисципліни «Раннє навчання англійської мови». Дописи про відкриті заходи на сторінці Фейсбук «Коледжанки спеціальності «Дошкільна освіта»»  #Зі_святом_Дошкілля_Деошки_Коледж

Презентацію  тематичних  стіннівок, колажів провела викладач навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» Бей І.Ю.

У вітальному флеш-мобі на сторінці «Коледжанок» студентки-четвертокурсниці презентували створені ними листівки та відеопривітання для педагогів дошкілля. #Зі_святом_Дошкілля_Деошки_Коледж

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Чупровська М.Я. організувала «педагогічні посиденьки» для керівників-методистів  усіх видів практики на тему «Формування професійних  умінь і навичок  під час навчальної практики – основа педагогічної майстерності майбутнього педагога-дошкільника». Напрацювали рекомендації щодо проведення успішної навчальної практики студентами ІІІ та ІV курсів 2021-2022 н.р.

Яскравим завершенням тижня циклової комісії   було проведення челенджу в соціальній мережі Фейсбук #ВиховательТоНаВсеЖиття . Перший допис-пропозицію за першу добу переглянуло 1500 тисячі осіб. Викладачі,  студентки, педагоги мали можливість, переглядаючи світлини пригадати емоційні миттєвості освітньої роботи з дошкільнятами та віртуально привітати один-одного.

На засіданні циклової комісії  у формі онлайн-круглого столу «Панорама ідей забезпечення якості  освіти майбутніх педагогів-дошкільників», вітаючи зі святом працівника дошкільної освіти, Селепій О.Д., голова циклової комісії  зазначила, що сьогоднішні студенти спеціальності «Дошкільна освіта», майбутні працівники, виділяються особливим ентузіазмом, творчим ставленням до справи. Вони щедро наділені різноманітними талантами, вміють швидко адаптуватися та знайти вихід з будь-якої ситуації. Саме їм працювати з завтрашнім дошкільником на славу та гордість Україні!