Захист практики з додаткової спеціалізації «Логопедія»

Нещодавно відбувся захист практики з додаткової спеціалізації «Логопедія». З вітальним словом до викладачів та студентів звернулася М.Я.Чупровська, яка закцентувала увагу  на специфіці організації та проходження практики в умовах дистанційного навчання.

На іспиті були присутні: Сидорук О.М. – завідувач відділення спеціальності «Дошкільна освіта», Селепій О.Д. – голова циклової комісії дисциплін спеціальності «Дошкільна освіта», наставники від баз практики, вчителі-логопеди:  Гац О.І., Гудзь О.А. та керівники-методисти Скавінська Л.М., Салига І.М.

 У зв’язку з карантинними умовами, наші студенти мали можливість отримати перші практичні навички не тільки на базах м.Івано-Франківська, а й районів Івано-Франківської та Закарпатської областей.

 Студенти продемонстрували відео та презентації про виконану роботу за час проходження практики, метою якої є формування професійних умінь і особистісних якостей майбутнього педагога – вихователя логопедичної групи, і на їх основі оволодіння різними видами професійної діяльності.

Активності додало використання он-лайн-платформи Wordwall, де кожен студент, ділився досвідом, відповідаючи на запитання «Колеса Фортуни».

 «За плечима навчання, перший логопедичний досвід, а попереду – нові зростання, досягнення, цікава професійна діяльність», – такими словами завершила зустріч голова циклової комісії спеціальності «Дошкільна освіта» О.Д.Селепій.