БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «ТВОРИМО ДОБРО СВОЇМИ РУКАМИ»

11 грудня 2018 року у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулася благодійна акція «Творимо добро своїми руками», організована викладачами Івано-Франківського коледжу Світланою Довбенко та Оксаною Цюняк. Захід проходить уже п’ятий рік поспіль. Організатори зазначили, що обов’язок кожного із нас, допомогти тому, хто потребує допомоги. Благодійність перетворюється у стиль життя, який дозволяє почувати себе Людиною, дає можливість дивитися на світ через призму позитиву та добра.

Студенти напряму підготовки «Початкова освіта» (групи ПО-31, ПО-32,  ПО-33, ПО-34) представили роботи виготовлені власноруч на заняттях з дисципліни «Методика трудового навчання з практикумом»: дощечки виконані у техніці декупажу, ялинкові прикраси із фетру, м’які іграшки із ниток. До проведення заходу активно долучилися і студенти ІУ курсу напряму підготовки «Початкова освіта» Педагогічного факультету (організатор – Копчук-Кашецька М.С.), котрі запропонували учасникам акції домашню випічку та солодощі.

Під час акції організаторам вдалося зібрати 5100 грн. Зібрані кошти передадуть на лікування Марічці Троян-Мосорі з м. Рогатин, у якої гостра лімфобластналейкемія. Ця чудова дівчинка зі світлою душею навчається у 6-Акласі Рогатинської ЗОШ №2 та, як усі дітки, мріє про свято Миколая. Цьогоріч вона чекає від нього найголовнішого подарунка – здоров’я.

Хай кожен наш з Вами день не буде прожитим намарно, а наповниться добрими звершеннями. 

«Все, що ви робите, робіть з любов’ю або не робіть зовсім.

Люди запитують себе, як стати невтомним. Секрет простий:

любіть те, що ви робите, і тих, для кого ви це робите»

                                                                 Мати Тереза

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=tc73591g8nE&feature=share

https://www.youtube.com/watch?v=bk9_Nk4WZ-M&fbclid=IwAR1xZ_9LQVzlQpHCLC9nYDps08qbuBXWH6yS7GQCDJFSo8Dn6X8z-1TQzOE