Студентський КВК в юридичному відділенні!

«Холодно… Як би не було і як би не дуло в твоє вікно…» – співає Славко Вакарчук. Справді – холодно. То ж бо останні конаючі миттєві подихи листопада. І погода, і буденна рутина, і повсякденні конвеєрні клопоти часто-густо затягують нас у депресивні меланхолійні настрої. Шапки давлять на голову, а шарфики з усіх сил намагаються задушити у міцних обіймах. Та ми знайшли панацею від поганих хмарних думок!

Минулого тижня студенти юридичного відділення провели КВК, присвячений Дню студента. А що ж нам – молодим та енергійним? Нам одного суботнього святкування замало! Отож, винуватці свята вирішили розтягнути задоволення. До дійства старанно готувалося 8 команд. Що ж – старання не зникли марно. Цього вечора широкі посмішки із сяючих облич та грайливий рум’янець із щічок-стиглих яблучок не зникав. Хапалися за животи від шаленого приступу реготу задоволені глядачі: студенти, викладачі, панове судді. Правду кажучи, подія дала змогу майбутнім юристам та туристам відчути себе акторами. Та що там акторами – справжніми зірками Голлівуду! А окрім того – танцюристами, співаками, сценаристами, режисерами, пародистами, операторами, драматургами і продюсерами! Бо ж кожен вклав свою лепту у створення шедевру, який мали змогу споглядати охочі. Набралися сил, позитиву та досвіду аж до наступного семестру! «Пхе, що там – на якихось півроку?» – з усміхом не здивуєтеся ви. Креатив та неординарність рвуться назовні, тому конче необхідно щось робити! Швидко і негайно! Бо вибухнемо від передозування – і зменшаться студентські лави, наче нічого й не трапилося.

P.S. Десь там, напевне, таки існує дивна паралельна реальність. «Де – там?» Там, де ми самі її створимо. Творіть свої світи і не бійтеся здійснювати навколосвітні мандри! Там розкриваються приховані таланти, небачені внутрішні бажання, завуальовані непідробні моменти. Якщо зовнішній світ кидає надто багато випробувань – зберігайте спокій та подорожуйте казковими ірреальностями! Нехай на декілька катастрофічно коротких митей, але не забувайте про диво! Диво жах як не любить, коли на ньому ставлять хрест.