Захист курсових проєктів на третьому курсі спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа»

У кожному студентському житті момент захисту курсового проєкту (роботи) – це важливий етап у академічній кар’єрі кожного здобувача. Найчастіше саме успішний захист проєкту стає показником глибини знань студента, показує його вміння аналізувати та систематизувати інформацію, а також проявити здатність донести свою точку зору до аудиторії.

Саме в такому форматі і відбувся захист курсових проєктів з навчальної дисципліни «Стандартизація в готелях і ресторанах» під керівництвом Світлани Павлюк – викладачки профільних дисциплін. До складу комісії, яка оцінювала курсові проєкти, ввійшли: Василь Іванович Глушко – завідувач навчально-методичним кабінетом, спеціаліст вищої категорії, Наталія Максим’юк – викладачка профільних дисциплін спеціаліст вищої категорії, Галина Яцків – спеціаліст вищої категорії.

Курсовий проєкт – робота відповідальна, але цікава. Вона допомагає студенту систематизувати знання, а викладачеві перевірити їхній рівень. Проте правильно написана курсова ще не гарантія високої оцінки – адже текст необхідно захистити. А для успішної презентації роботи важлива супровідна промова.

Здобувачі демонстрували свої напрацювання та виконали усі вимоги курсових проєктів, які виявились дуже цікавими. Зокрема, слід відзначити курсові проєкти, у яких чітко окреслено основні аспекти стандартизації готельно-ресторанних комплексів. Це Анна Бакрев, Ірина Бельмега, Ангеліна Матаржук, Дарія Сем’ян, Софія Сухарчук. У своїх роботах студенти глибоко розкрили питання стандартизації в готельних та ресторанних комплексах, проаналізували основні вимоги щодо стандартизації.