Відкрите практичне заняття на тему «Food Tourism»

26 березня для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності «Туризм рекреація» групи Т-31 було проведено відкрите практичне заняття з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» на тему «Food Tourism».
Метою заняття є удосконалення знань з теми харчування в туризмі, оскільки в туристичній галузі важливо знати лексику з даної теми та ключову інформацію як про українську національну кухню, так і про національні кухні світу.
Роксолана Гушул, викладачка дисципліни, використала інноваційні методи, підготувала презентацію для кращого візуального оформлення матеріалу та провела різноманітні інтерактивні завдання з ефективною реалізацією комунікативного підходу.  Здобувачі освіти працювали в парах, були залучені до дискусій та усних бесід, а також мали змогу працювати з аудіовізуальним матеріалом для удосконалення слухового сприйняття.
Для розвитку мовної лексичної компетенції було запропоновано тексти для читання та перекладу. Третьокурсники брали активну участь в обговореннях, наводили цікаві приклади та показали відмінні знання.
На занятті були присутні завідувачка юридичного відділення Іванна Наконечна, голова циклової комісії Елла Вольвин та викладачі відділення. Вони відзначили високий професійний рівень викладача, використання комплексного підходу при подачі навчального матеріалу та постійну взаємодію в групі.