І знову перемога!

   Чудові новини надійшли до ВСП “Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника” про результати ІІІ (фінального) етапу  ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, метою якого є  вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвиток її потенціалу, виховання в молодого покоління поваги до мови і традицій нашого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні.

   Наш коледж представляла студентка  ІІ курсу спеціальності «Початкова освіта» Неля НАГОРНЯК. Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №398 від 26.03.2024 «Про нагородження переможців ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, які навчаються в закладах освіти України»  студентка нашого коледжу здобула диплом ІІІ ступеня.

    Дякуємо викладачу-методисту  Олені  Михайлівні СКИДАНЧУК, яка готувала студентку до конкурсу.

    Адміністрація коледжу вітає Нелю та її наставника з перемогою та бажає подальших успіхів у навчанні та науковій діяльності!