Історії успіху наших випускників. Світлана Івасишин.

Ініціатива «Історії успіху наших випусників» триває і героїнею чергової історії стала випускниця Юридичного коледжу 2012 року Світлана Івасишин. Зараз Світлана є Головою молодіжної ради при Івано-Франківській ОВА та Головою Громадської організації  «ТИЗМІНИ». Працює в сфері молодіжної політики. Крім того, є заступницею голови «Конгресу Молодіжних рад України».

Під час виступу Світлана розповіла про те, як знайшла  своє покликання, з якими перешкодами  та викликами зустрічалася на шляху до успіху. Поділилася зі студентами інформацією про свої здобутки і невдачі, надії та мрії. Згадуючи про коледж, наголосила, що навчання в Юридичному коледжі асоціюється в неї з найкращими митями життя! Це, перш за все, про досвід та неймовірні враження. За період навчання Світлана встигла спробувати себе в дуже багатьох напрямках, серед яких були громадська діяльність, волонтерство, студентське самоврядування та наукова діяльність. «Усі ці компоненти дали змогу зрозуміти, чого прагнеш та на що здатен. Коледж допоміг сформуватися мені як особистості», – відзначила Світлана.

Студенти активно задавали запитання та обговорювали можливості долучення до молодіжних ініціатив і проєктів. Наостанок  наша гостя побажала студентам йти до своєї мрії і ніколи не втрачати віру в себе!