ОБМІН ДОСВІДОМ ЯК ПРОДУКТИВНА СПІВПРАЦЯ ІЗ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

Педагогічні зустрічі – це завжди змістовно і цікаво. Одна з таких відбулася сьогодні в Ліцеї №25 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ з учителькою Пічак Надією Михайлівною (спеціаліст вищої категоії, старший учитель), яка провела майстер-клас «Використання ейдетики на уроках у початковій школі».

У роботі  взяли участь молоді педагоги закладу та студенти ІІІ, IV курсів спеціальності “Початкова освіта” Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Надія Михайлівна ознайомила слухачів із методами ейдетики – нової освітньої технології практичного використання у навчальному процесі, що дає змогу комфортно та легко здобувати знання, розвивати у дітей образне мислення, пам’ять, уяву, увагу. А також із використанням методів піктограм і невербальних асоціацій для вивчення віршів напам’ять з дітьми та написання переказів.

Під час проведення майстер-класу учителька спонукала присутніх до активного обговорення, залучала до взаємодії. Зустріч, яка  проходила у привітній атмосфері викладачів, учителів та здобувачів фахової передвищої освіти, виявилась цікавою та корисною для всіх учасників.

Тренінг відбувся на високому рівні і продемонстрував професійну компетентність вчителя, зацікавлення аудиторії. Дякуємо вчителю Пічак Н. М. за цікавий, високоякісний, продуктивний, матеріал!

Особлива подяка ліцею №25 від адміністрації коледжу  за довготривалу результативну співпрацю!