Пам’ятаємо Героїв України!

24 лютого – другі роковини з дня повномасштабного вторгнення російських військ на територію нашої держави. День, який назавжди залишиться у нашій пам’яті з внутрішньою тривогою, яка до цих пір триває і щемить у серці кожного українця.

В честь усіх захисників, які, жертвуючи своїм життям, захищають нас і наші будні, дають можливість нам проживати своє життя щоденно: вчитися, працювати і подорожувати, здобувачі освіти спеціальності «Туризм і рекреація»», вирушили у туристичну подорож  «Пам’ятаємо героїв». Вони відвідали такі пам’ятні об’єкти Прикарпаття, як музей імені Да Вінчі (Дмитра Коцюбайла) в селі Бовшів та музей Визвольних змагань (історії УПА)  в м. Бурштин.

Це був незвичний тур, як для організаторів – викладачів Елли Вольвин та Оксани Бартків, так і для учасників, адже кожен розуміє, що війна триває. Основний меседж подорожі озвучив директор Музею визвольних змагань  Богдан Струк – «Історія повторюється, герої і неповторні особистості були і є в сучасній історії державотворення української держави завжди. Українців не зламати і не подолати!»

Тому ми повинні тримати стрій, вірити в перемогу, бути сильними  та проживати кожну мить заради Них, наших захисників, наших Героїв!

Слава Україні! Слава нашим Захисникам!