ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ КОЛЕДЖУ

На виконання Плану роботи ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника» та Плану роботи Педагогічної ради коледжу 25.01.2024 року відбулося чергове засідання педагогічної ради, на якому було заслухано ряд питань, винесених на порядок денний.

Завідувач юридичного відділення коледжу Іванна Наконечна виступила з доповіддю на тему «Забезпечення інноваційного підходу до організації якісного освітнього процесу на спеціальностях 081 «Право» та 242 «Туризм»». Іванна Миколаївна ознайомила присутніх з особливостями організації навчально-виховного процесу на юридичному відділенні, з інноваційними методиками викладання фахових дисциплін, з ефективними практиками проведення бінарних занять та інших нетрадиційних форм навчальних занять на відділенні для формування професійної компетентності майбутніх фахівців.

Із другого питання члени педагогічної ради заслухали змістовні представлення досвідів роботи з підвищення якості освітнього процесу та професійне вдосконалення в міжатестаційний період кандидата педагогічних наук Тетяни Стамбульської та кандидата мистецтвознавства Ірини Стребкової.

Педагогічною радою рекомендовано до друку подану навчально-методичну літературу в кількості 18 напрацювань, та визнано 97 сертифікатів підвищення кваліфікації викладачів коледжу.

Якісно працюймо на своєму педагогічному фронті, адже своєю діяльністю ми формуємо майбутнє нашої держави.

Разом до перемоги!

Слава Україні!