ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ

На виконання плану роботи Відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника», плану роботи педагогічної ради закладу 29.06.2023 року відбулося чергове засідання педагогічної ради. У відповідності до порядку денного було обговорено низку важливих питань.

Про стан підготовки до вступної кампанії 2023 року ознайомила всіх заступник директора коледжу з навчально-виховної роботи Полякова Т. В. Було прийнято рішення конкурсний відбір проводити на основі конкурсного балу за індивідуальну усну співбесіду з української мови та математики, розгляду мотиваційних листів і розрахувати відповідно до Правил прийому.

Заступник директора з навчально-методичної роботи Никорак Я.Я. ознайомив усіх з організацію освітнього процесу в ІІ семестрі 2022-2023 н. р. та завданнями колективу щодо підвищення якості освіти майбутніх фахівців.

Методист коледжу Гавадзин О.Я. підвела підсумки щодо виконання плану роботи Відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника» за 2022-2023 н.р. Акцент був зроблений на забезпеченні дисциплін навчально-методичними посібниками, методичними рекомендаціями, збірниками тестів. Визначено шлях удосконалення навичок і саморозвитку академічної спільноти. Незмінним залишається проблемне питання організації навчально-методичної роботи коледжу – підготовка майбутнього фахівця до інноваційної освітньої діяльності.

Про підсумки виконання наказів та розпоряджень ректорату, МОН та МОЗ України доповів директор коледжу Москаленко Ю.М., проінформувавши про стан реалізації основного перспективного документа – Стратегії розвитку коледжу на 2020-2023 рр.

Якісно працюймо на своєму педагогічному фронті, адже своєю діяльністю ми формуємо майбутнє нашої держави.

Разом до перемоги!

Слава Україні!