Державний іспит здобувачок спеціальності 012 «Дошкільна освіта»

З 19 до 27 червня 2023 року відбулася державна атестація у формі комплексного кваліфікаційного іспиту випускників Відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національний університет імені Василя Стефаника» спеціальності 012 – «Дошкільна освіта» освітньо-кваліфікаційного рівня – молодший спеціаліст.

До державної атестації на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст були допущені 83 студентки, які повністю виконали навчальний план.

Комплексний кваліфікаційний іспит  проведений у формі обов’язкових письмової та усної компонент.

Комплексний характер завдань кожного тесту та білету зумовив диференційований підхід до оцінювання випускників із дошкільної педагогіки, дитячої психології та питань окремих фахових методик.

Усім здобувачам освіти присвоєно кваліфікації: «вихователь дітей в дошкільних закладах, вихователь логопедичних груп / вчитель англійської мови в дошкільних закладах» та рекомендовано продовжити навчання за скороченим терміном на Педагогічному факультеті для здобуття освітнього рівня бакалавра.

Як наслідок, у процесі комплексного кваліфікаційного іспиту випускники виявили успішність 100%  при якості знань 88 %.

За цим успіхом, стоїть компетентність кожного викладача, який причетний до реалізації освітньо-професійної програми 012 «Дошкільна освіта».