Захист навчальної практики студентів другого курсу спеціальності “Право”

26 червня відбувся захист навчальної практики студентів другого курсу юридичного відділення Навчальна практика для студентів 2 курсу юридичного відділення  спеціальності «Право» є невід’ємною складовою освітньо-професійної підготовки. Навчальна практика є важливим етапом навчального процесу у навчальному закладі з метою формування у студентів активного ставлення до здобуття високого рівня наукових і професійних знань, умінь і навичок для майбутньої практичної діяльності в галузі юриспруденції. Навчальна практика є практикою професійного спрямування, а саме – основою уявлення про майбутню професію, вивчення професійних (фахових) функцій у різних сферах діяльності.

Керівник-методист: спеціаліст вищої категорії ,викладач-методист Малиновська І.В. охарактеризувала особливості організації роботи практикантів в умовах воєнного стану та їх завдання, що стосуються аналізу діяльності структурних підрозділів органів юстиції.

Студенти проходили практику в Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції,з яким Відокремлений структурний підрозділ «Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника» має укладений договір про проходження практики. Студенти документували та описували свої результати відповідно до поставлених завдань практики та уклали звітну документацію, на основі яких і відбулась звітна конференція та успішний захист матеріалів практики.