Захист Виробничої (технологічної) практики студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

26 червня відбувся захист виробничої (технологічної) практики студентів

2-го курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Метою виробничої (технологічної) практики є закріплення знань з теоретичних курсів циклу професійної і практичної підготовки та опанування студентами основ організаційно-управлінської та фінансово-економічної діяльності закладу готельно-ресторанного господарства.

   На захисті практики були присутні заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Чупровська, голова ЦК спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Світлана Павлюк, завідувач навчально-методичним кабінетом Василь Глушко та керівник-методист практики  Наталія Максим’юк.

   Студенти підготували презентації з демонстрацією своїх робіт і матеріалів практики та на високому рівні захистили їх.

За період проходження практики з 05.06.23р. по 23.06.23р. студенти успішно виконали поставлені завдання та отримали позитивні відгуки від баз практики.