Відвідали Національний природний парк “Верховинський”

Викладачі й студенти спеціальності 241″Готельно-ресторанна справа” Івано-Франківського фахового коледжу відвідали Національний природний парк “Верховинський”, де познайомились з його працівниками та дізнались про їхню цікаву й корисну роботу.

Зі вступним словом виступив директор Парку – Михайло Нечай. Про діяльність, досягнення та перспективи розповіла Марія Бушватюк – начальник відділу рекреації. За допомогою презентаційного матеріалу було висвітлено роль туризму та туристичих маршрутів для повноцінного функціонування Національного природного парку “Верховинський”. Обговорено готельну сферу та пріоритети розвитку в теперішній нелегкий час.

Науково-дослідну діяльність висвітлила Алла Зітенюк – молодший науковий співробітник парку. Свою увагу акцентувала на книзі “Літопис  природи”, в якій  публікуються  дані про флору та фауну, а також про рекреаційну та еколого-освітню діяльність Парку впродовж цілого року.

Окрім того, під час зустрічі обговорили роботу служби державної охорони та її важливу роль у попередженні та припиненні порушень природоохоронного законодавства.

Домовились про перспективу співпраці між коледжем та НПП “Верховинський”, яка сприятиме конструктивному розвитку готельно-ресторанної справи з урахуванням сталого розвитку туризму територій.