Змагання з баскетболу 3х3 серед студентів Івано-Франківського фахового коледжу

    8 березня дівчата перших та других курсів спеціальностей «Початкова освіта», «Дошкільна освіта» Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника змагались за першість з баскетболу. У спортивному заході взяло участь 6 команд, які продемонстрували неабияку силу волі та незламне прагнення до перемоги.

         Свої ігри студенти розпочали після урочистого відкриття змагань, на якому були присутні: голова спортивного клубу «Наука» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Степан Хопта, заступник – Вікторія Остапчук, керівник фізичного виховання Олена Мельник та викладач коледжу Тарас Серман. Випускник коледжу, студент навчально-наукового юридичного інституту, голова спортивного сектору, суддя змагань Дмитро Грицюк провів для дівчат енергійну розминку, яка сприяла позитивним емоціям та налаштувала учасників на безкомпромісну боротьбу.

         На майданчику панував командний дух та згуртованість. У фінальній сутичці між командами ПО-15 та ДО-23 вирувала справжня боротьба за першість. На останніх хвилинах перевагу в кількості попадань м’ячем в корзину отримала група ПО-15. Друге місце посіла команда ДО-23, трійку лідерів замкнула група ДО-22.

         Вітаємо переможців та призерів, бажаємо подальших успіхів на спортивній арені!