Інтелектуальна антикорупційна гра «Що? Де? Коли?»

До Міжнародного дня студента на базі Навчально-наукового юридичного інституту вчергове відбувся цікавий захід – інтелектуальна антикорупційна гра «Що? Де? Коли?»

У грі виявили бажання взяти участь 8 команд. Серед учасників були й представники Юридичного відділення Івано-Франківського фахового коледжу – збірна студентів спеціальності «Право» під керівництвом викладача Малиновської Ірини Володимирівни – «Темники».

Гра складалася з двох турів по 15 питань у кожному. В ході гри учасники дізналися про масштаби корупції, що історично охоплювала різні сфери життєдіяльності у різних країнах, показали ерудованість у питаннях історії, політики, спорту, музики, художньої літератури. Найголовніше – зробили висновок про неприйнятність, деструктивність корупції, як на побутовому так і на політичному рівнях.

Всі учасники гри отримали заохочувальні бонуси  від дирекції Навчально-наукового юридичного інституту.   Призери отримали цікаві книги від  Юридична компанія Legal Group, посмакували подарункову піцу. В результаті боротьби наша команда посіла ІІІ місце.

 Вітаємо переможців!