ОГОЛОШЕННЯ!

До уваги штатних працівників Івано-Франківського фахового коледжу!

У вівторок, 30.08.2022 року о 10.00 в актовій залі (Бандери, 1), відбудеться засідання Педагогічної ради.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

Засідання Педагогічної ради №6 від 30 серпня 2022 року

ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж

Прикарпатського університету імені Василя Стефаника»

 

  1. Організаційні питання (виведення складу педради осіб, що вибули, введення нових працівників, вибори секретаря педради).
  2. Про підготовку до початку та особливості організації освітнього процесу в 2022-2023 н.р. (Доповідач: заступник директора з навчально-виховної роботи Полякова Т.В.).
  3. Про підсумки вступної кампанії 2022 року та завдання колективу коледжу щодо підвищення ефективності профорієнтаційної роботи. (Доповідач: директор коледжу, голова приймальної комісії Москаленко Ю.М.).
  4. Про невідкладні заходи щодо впровадження в освітній процес технологій дистанційного (змішаного) навчання з дотриманням вимог безпеки та цивільного захисту. (Доповідач: заступник директора з навчально-методичної роботи Никорак Я.Я.).
  5. Про акредитацію спеціальностей у 2022-2023 н.р. (Доповідач: заступник директора з навчально-виробничої роботи Чупровська М.Я.).
  6. Про плани роботи коледжу на 2022-2023 н.р. (Доповідач: методист Гавадзин О.Я.).
  7. Про стан кадрового та навчально-методичного забезпечення освітнього процесу (Доповідачі: Ликтей Л.М., Сидорук О.М., Наконечна І.М., Глушко В.І).
  8. Різне.

ЯВКА ШТАТНИХ ПРАЦІВНИКІВ ОБОВ’ЯЗКОВА!

Адміністрація коледжу