Захист виробничої практики на 3-му курсі спеціальності «Туризм»

На спеціальності «Туризм» відбувся захист виробничої практики третьокурсників. Студенти проходили виробничу практику з 31 травня по 26 червня в туроператорських і турагентських офісах, готелях і ресторанах. При підведенні підсумків студенти поділилися своїми враженнями і практичними результатами, які додалися в «кейси» їх знань та навиків. Свої роздуми, враження і аналіз турпродукту вони оформили в креативних відео сюжетах.

Важливо, що крім вивчення технологічних процесів і алгоритмів діяльності туристичних закладів вони мали завдання створити власний турпродукт. Також продумати і запропонувати канали і шляхи просування турпродукту на туристичному ринку, використовуючи онлайн площадки, соцмережі і офлайн комунікації. Всі з цим завданням впоралися, плідно користуючись підтримкою та допомогою кураторів на базах практики.

Студенти з великою повагою і щирими емоціями розповідали про роботу в команді, наставництво і професіоналізм, людяність тих, з ким вони працювали.

З цієї нагоди, щиро дякуємо керівникам туроператорського офісу «Надія» і готелю «Надія», туристичних агенцій «Мега Тур», «Едемтур», «Максімус тревел», агенції з смт. Верховина «ЙО», ресторану «Тарілка» і сімейній ресторації «Повидло» за професійну підтримку і допомогу у формуванні професійних компетенцій студентам коледжу.

Туристична сфера обслуговування систематично потребує висококваліфікованих спеціалістів і обслуговуючого персоналу. Допомагає в цьому симбіоз: високі теоретичні знання і набуті професійні навички.

Туризм – як і подорожі, вічні!