Захист виробничої практики з додаткової кваліфікації “Англійська мова” студентів 4 курсу спеціальності “Початкова освіта”

 7 червня в онлайн-форматі  відбувся захист виробничої практики з додаткової кваліфікації “Англійська мова”  студентів 4 курсу спеціальності “Початкова освіта”. На заході була присутня  заступник директора коледжу з навчально-виробничої роботи Чупровська Марта Ярославівна, яка зазначила, що педагогічна практика – це підсумок всіх попередніх років навчання студентів у коледжі. Враховуючи епідеміологічну ситуацію цього року студенти проходили педагогічну практику не лише в школах міста, що є нашими традиційними  базами практик, а й в навчальних закладах за місцем майбутнього працевлаштування.

    Під час захисту практики студенти ділилися своїми враженнями від спілкування з дітьми. Результати свого  першого  педагогічного  досвіду в якості вчителів англійської мови  вони презентували у  відеозвітах. Ці матеріали доводять, що студенти коледжу обізнані з ключовими позиціями   НУШ, про що свідчать їх динамічні, цікаві уроки та активні і захоплені учні.  Пропонуємо послухати, що говорять самі студенти про свій перший  педагогічний досвід, а переглянути відеозвіти проходження виробничої практики з додаткової кваліфікації “Англійська мова”  студентів 4 курсу спеціальності “Початкова освіта” можна на сторінці циклової комісії дисциплін профільної та практичної підготовки   за посиланням  https://www.facebook.com/groups/353035345033278.

                                                                              Керівник-методист практики Кравченко І.М.