Засідання клубу веселих та кмітлливих юридичного віділення

Всі ми знаємо, що сміх продовжує життя. Саме тому щорічно студенти юридичного відділення проводять відкриті засідання студентського Клубу веселих та кмітливих. На цю подію чекали усі без виключення, як студенти, так і викладачі. Учасники метушливо готували свої номери, до дрібниць продумували сценарій та проводили десятки репетицій. А все для того, щоб здивувати усіх своєю акторською грою та почуттям гумору. І, чесно кажучи, вийшло в усіх. Безсумнівно!

У залі не стихав сміх, глядачі ловились за животи та кожному присутньому зводило щоки від сміху. А учасникам це тільки допомагало. Ми ще раз довели, що юрист – це неймовірно різностороння особистість, яка є серйозною та зосередженою, та водночас з непересічним почуттям гумору.

Участь у конкурсі взяли шість команд: ДНО (Т-21), Носії Закону (ПР-21), Червона ізолєнта (ПР-22), Клуб анонімних кавеенщиків (КАК) (ПР-31), Малесенькі продакшн (ПР-41) та Дємбєля (ПР-42) Найважче було суддям, адже вони повинні були обрати переможця. І у цій важкій боротьбі виграли Клуб Анонімних Кавеенщиків (ПР-31) – І місце, Малесенькі продакшн (ПР-41) – ІІ місце, Носії Закону (ПР-21) – ІІІ місце.

Вітаємо веселих та кмітливих переможців!!!