СПАРТАКІАДА КОЛЕДЖУ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

17 жовтня стартувала спартакіада Івано-Франківського коледжу ДВНЗ «ПНУ ім. В. Стефаника».з різних видів спорту серед студентських груп Розпочалась серія змагань з настільного тенісу. Участь у спортивному заході взяли студенти І, ІІ курсів спеціальностей: «Дошкільна освіта», «Початкова освіта» та «Право». Другий етап змагань відбувся 24 жовтня, де і визначились призери та переможці спартакіади з настільного тенісу серед дівчат та хлопців.

Слід відзначити, що суддею змагань була суддя Національної кваліфікації, майстер спорту України, штатний тренер спортивного клубу «Наука» ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені В. Стефаника» – Галина Миколаївна Єненко.

Учасниці спартакіади  досить впевнено й вміло володіли ракеткою на спортивному майданчику. У підсумку всіх ігор в особистому заліку (категорія «Дівчата») безкомпромісним лідером з настільного тенісу стала Бабенкова Юлія (ПО-24).  На другій позиції – Красуцька Ілона (ДО-24) та замкнула трійку лідерів – Федюк Марія (ПО-35).

У категорії «Хлопці» взяли участь студенти спеціальності «Право» І, ІІ курсів, які боролися за місця на п’єдесталі пошани та бажані очки в скарбничку  спартакіади. Переможцем став Дмитро Грицюк (ПР-22), друге місце посів Тарас Паньків та на третій сходинці п’єдесталу – Віталій Кущак

У командному заліку перемогу здобула група ПО-22, на другій позиції,  з однаковою сумою набраних очок, – групи ДО-24, ПО-12 та трійку лідерів замкнула – ПР-22.

Вітаємо переможців та призерів!