КОЗАЦЬКІ ЗАБАВИ «Козацькому роду нема переводу»

150 студентів коледжу І курсу 7 спеціальностей взяли участь у традиційному спортивно-патріотичному заході «Козацькі забави», який відбувся 10 жовтня з метою відзначення Дня захисника Вітчизни. Свято передбачало різноманітні конкурси на швидкість, спритність, силу, витривалість та творчі здібності, які підштовхували учасників на виявлення своїх максимальних можливостей для досягнення бажаної перемоги.

Захід розпочався з параду команд, їх презентації та танцювальної розминки під музичний супровід, яку провів викладач фізичної культури Николайчук Сергій Миколайович. Почесним гостем та суддею змагань «Гирьовий хортинг» та перетягування канату був майстер спорту  України, 23 разовий чемпіон України та світу з гирьового спорту, голова обласної федерації з гирьового спорту Соколенко Ярослав Іванович, який професійно провів ці етапи змагань. А також суддями були Мельник О.Й., Николачук С.М., Хопта С.П. та Слижук І.В.

Усі учасники з азартом виконували поставлені перед ними завдання. Досить цікаво було спостерігати, як з останніх сил команди боролися за кращий результат. Проявили себе усі групи, але хочеться відзначити студентів Дз-11, які, хоч не стали переможцями й призерами змагань, до останнього викладалися попри отримані травми учасників, проявивши свої вольові якості та командний дух.

 Після підведеного загального підсумку визначились переможці та призери, які були нагородженні грамотами командно й особисто спортивним клубом «Наука» ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені В. Стефаника». На третю сходинку п’єдесталу піднялась група ДО-11 («Форсаж»), на другу – групи ПО-14, ДО-13 («Січовики», «Єноти»). А переможцями спортивно-патріотичного свята стала група ДО-14 («Нащадки козацької слави»).

Протокол змагань додається.