День, який хочеться запам’ятати!

Ще одну дату в календарі обведу червоною ручкою, адже знову хочеться виділити особливий день у житті. День, коли тебе переповнюють емоції. День, коли з твого обличчя не зникає посмішка. День, який хочеться запам’ятати на довго.
7 жовтня студенти IV курсу Наталія, Лілія, Мар’яна, Тетяна, Марія, та викладачі Роксолана Олегівна та Наталія Ігорівна вирушили до Києва. Цілий день, гуляючи столицею України, ми думали тільки про «цей» вечір. Все частіше і частіше дивилися на годинники та з нетерпінням чекали…
І ось ця мить: в залі тиша, і тільки чути строгий голос режисера: « Ми в прямому ефірі!»
Ми в прямому ефірі? Так, в прямому ефірі телевізійного проекту «Танці з зірками». І саме в цю секунду ми з головою поринули в світ танцю, де панують тільки щирі емоції, неймовірні почуття та незабутні враження. Ми бурхливими оплесками зустрічали кожного учасника. З широко розплющеними очима роздивлялися усе, що відбувається на сцені та поза її межами, в залі під час реклами, як готують сцену до виступу кожного, скільки камер знімає ефір, та навіть де судді зберігають таблички з оцінками. Ми були по той бік екрану та дивувалися тому, як все чітко організовано.
Кажуть, що танець – це маленьке життя. І це «життя» ми переживали разом з кожною зіркою. Ми милувалися та захоплювалися ними. Після ефіру – обіймалися, брали автографи та робили фото.
І все-таки, я ніколи не пошкодую, що додатковою спеціальністю обрала саме хореографію, адже кожен танець – це не тільки прекрасне володіння своїм тілом – це стан душі.