Батьківські збори на І курсі спеціальностей «Дошкільна освіта», «Прикладна математика»

 

21 травня відбулися батьківські збори студентів I курсу Відділення дошкільної освіти. Зустріч з батьками першокурсників спеціальності «Дошкільна освіта» та «Прикладна математика» відбулася в онлайн-форматі.

 Завідувач відділення, Сидорук О.М., проінформувала батьків про особливості освітнього процесу в коледжі, у тому числі в умовах дистанційного навчання, про графік освітнього процесу, нагадала про необхідність виконання умов договору про навчання.

Запрошені викладачі української мови та літератури, математики, історії розповіли про особливості викладання своїх предметів та акцентували увагу на особливостях підготовки до ЗНО.

Після загальних зборів батьки більш детально ознайомились з успішністю та відвідуванням своїх дітей під час спілкування з кураторами груп (Горецькою О.П., Гурей О.І., Салигою І.М., Гавадзин О.Я., Гоцанюк Т.В., Николайчуком С.М.).

Дякуємо всім батькам за небайдужість, розуміння й підтримку. Тільки спільними зусиллями адміністрації, викладачів, кураторів та батьків ми зможемо досягнути бажаних результатів!