Про організацію та проведення практики студентів  Івано-Франківського коледжу   ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» у 2017-2018 н.р.

Про організацію та проведення

практики студентів  Івано-Франківського коледжу  

ДВНЗ «Прикарпатський національний університет

імені Василя Стефаника» у 2017-2018 н.р.

 

                                                          Зібратися разом – це початок.

                                                            Триматися разом – це прогрес.

                                                                       Працювати разом – це успіх.

                                                                                                      Генрі Форд

 

 

         27 червня 2018 року відбулося засідання Педагогічної ради Івано-Франківського коледжу ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника». З інформацією  про результати проходження практики студентів коледжу у 2017-2018 навчальному році виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Чупровська М.Я.

         «Головним сьогоднішнім завданням стало формування компетентних людей – таких людей, які були б здатні застосовувати свої знання в умовах, що змінюються, … і чия основна компетенція полягає в умінні включатися в постійне самонавчання впродовж усього життя. А процес самонавчання може здійснюватись не тільки поповненням багажу теоретичних знань, але й в умінні застосовувати їх на практиці», – відзначила М.Чупровська. Практична підготовка студента – обов’язків компонент професійного становлення майбутніх спеціалісті, її проходження необхідне для здобуття ним кваліфікаційного рівня і має на меті набуття студентами професійних умінь та навичок.

         Членам Педагогічної ради була представлена презентація та відеозвіт про організацію, проведення,  результати практики студентів коледжу у 2017-2018 році.