Інтелектуально-розважальна гра “МАТЕМАТИЧНЕ КАФЕ”

Магістри І курсу Факультету математики та інформатики  ПНУ імені Василя Стефаника – Іванна Івасюк та Надія Остафійчук в рамках педагогічної практики провели інтелектуально-розважальну гру “Математичне кафе” із студентами спеціальності “Готельно-ресторанна справа”.

Даний захід сприяв вихованню у студентів працювати командою, а також показав необхідність знань з математики в повсякденному житті та професійній діяльності. Практикантки ознайомили присутніх з правилами гри та представили учасникам математичне меню, цікавими пунктами якого були: салат “Цікавинка” під соусом із загадок,  рагу з логічних задач з гострими приправами із уваги та мислення, математичний рулет з начинкою із кмітливості та дотепності та інші.

Студенти поділились на 2 команди та активно виконували різні конкурсні завдання, відповідали на питання, застосовуючи логічне мислення та відгадували математичні загадки. Журі слідкували за правильним виконанням завдань та фіксували отримані бали. Вкінці були оголошені результати та вручено грамоти капітанам команд за активну участь. Кожен студент проявив високі знання з математики та ще раз переконався, що це одна з основних наук, яка широко використовується в житті людини та відіграє важливу роль у готельно-ресторанному бізнесі й туризмі.

Завідувач навчально-методичним кабінетом, викладач математики –  Василь Іванович Глушко подякував магістрам-практиканткам за професійну підготовку до даного заходу та відзначив, що всі учасники добре працювали в команді та показали хороший рівень знань