Участь в олімпіаді з правознавства

6 березня 2024 р. на базі Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулась V Олімпіада  з правознавства для учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти та студентів 1-2 курсів закладів фахової передвищої освіти. Такі  заходи сприяють розвитку правової свідомості та активізації молоді, що має важливе значення для будівництва правової держави та стабільності суспільства.

У V Олімпіаді взяли участь 107 учасників, які представляли 34 заклади загальної середньої освіти та 4 фахових коледжів з усіх куточків Івано-Франківської області. Учасники проявили великий інтерес до події, що свідчить про актуальність проведення подібних заходів для молоді.

Олімпіада відбулася на високому рівні, з використанням різноманітних форм та методів проведення, що дозволило зробити процес цікавим та пізнавальним для учасників. Студенти юридичного відділення Івано-Франківського фахового коледжу спеціальності «Право» вже традиційно беруть участь у цих інтелектуальних змаганнях. Після оцінювання журі студенти нашого коледжу 2 курсу Сметанюк Софія та Семків Дмитро зайняли третє місце, а студенти 1 курсу Пономарьова Василина та Боднар Володимир зайняли 5 місце в рейтинговій таблиці. Нагородження переможців та учасників відбудеться в травні.

Бажаємо нашим учасникам  і переможцям подальших успіхів у навчанні та реалізації своїх здібностей!