Вручення дипломів фахового молодшого бакалавра спеціальності “Туризм”

22 лютого відбулося урочисте вручення дипломів випускникам 2024 року спеціальності 242 «Туризм». Це справді важлива подія в житті кожного здобувача освіти, адже позаду всі заліки, іспити та відкриваються нові можливості для досягнення нових звершень. Цьогоріч наші випускники отримали дипломи фахового молодшого бакалавра за професійною кваліфікацією «фахівець з туристичного обслуговування, фахівець з готельного обслуговування, фахівець з ресторанної справи».

З вітальними словами виступили директор Івано-Франківського фахового коледжу Юрій Москаленко,  завідувачка юридичного відділення Іванна Наконечна, голова циклової комісії спеціальності «Туризм» Елла Вольвин, викладач та куратор групи Роксолана Гушул. Було висловлено багато побажань та настанов, адже отримання диплому – це важливий крок у професійне майбутнє.

Також на урочистій події була присутня стейкхолдер Наталія Гільтайчук, начальник відділу по роботі з персоналом ТОВ «Фірма Надія», яка побажала нашим випускникам завжди визначати перед собою високі цілі та реалізовувати їх, не боятись пробувати щось нове у житті, адже невдача – це теж досвід.

Випускники подякували керівництву коледжу та викладачам за отримані теоретичні знання, практичний досвід. Також зібрали кошти, які будуть переведені для підтримки Збройних Сил України.

Вітаємо випускників із завершенням важливого етапу в професійному житті, бажаємо карʼєрного росту, підвищення професійної  реалізації у навчанні, також наснаги та досягнення планів у майбутньому під мирним українським небом! Слава Україні!