Цікава співпраця: випускниці коледжу долучилися до проведення заняття з народознавства

 

    Народознавство було й залишається одним із чинників, що формує особистість з раннього віку, навчає пізнавати й розуміти своє коріння, мову, історію, фольклор, обряди, звичаї, символи, любити Україну, за яку зараз наші воїни віддають життя.

       9 лютого на Відділенні дошкільної освіти відбулася незвичайна пара з освітньої компоненти “Народознавство в ЗДО” (викладач Гурей Ольга Іванівна), до проведення якої долучилися студентки-випускниці нашого коледжу, які є учасниками новоствореної Спілки випускників  спеціальності “Дошкільна освіта”.

Завідувачка відділення Оксана Миколаївна Сидорук звернулася до присутніх з вітальним словом. Про значення народознавчої роботи з дітьми розповіла Марина Андрухович (Максимчук), начальниця відділу туризму, зовнішніх зв’язків та інвестицій Ворохтянської селищної ради.

Власним досвідом народознавчої роботи з дошкільниками поділилися й інші наші  успішні випускниці:

  • Роксолана Григорків, вихователька та логопед ЗДО №23 «Дударик», логопед у студії ораторського мистецтва «You Speak» м. Івано-Франківська;
  • Іванна Данилів, вихователька ЗДО №12 «Струмочок» м. Івано-Франківська;
  • Софія Гоголь, вихователька та організатор дитячих вечірок простору розвитку для дітей «Квадрат» м. Калуша.

Голова циклової циклової комісії професійної та практичної підготовки (спеціальності «Дошкільна освіта») Оксана Дмитрівна Селепій підвела підсумки та надала студентам-четвертокурсникам корисні методичні рекомендації.

Гордимося нашими випускниками, висловлюємо їм щиру подяку та сподіваємось на подальшу співпрацю!

Живи Україно, живи для краси,

Для сили, для правди, для волі!..

Шуми, Україно, як рідні ліси,

Як вітер в широкому полі.

Живи Україно…

                              Олександр Олесь