«Небесний фотограф»

Студенти 4 курсу спеціальності «Право» разом з куратором Наталією Савчин відвідали виставку світлин «Небесний фотограф» загиблого бійця Максима Бурди.

До повномасштабної війни Максим активно працював весільним фотографом, був співзасновником молодіжного хабу «Ватра — правильний простір», учасником Молодіжної ради Ковеля, членом партії «Національний корпус», добровольцем ТРО Волинської області.

Він мріяв створити сім’ю, завести рудого коргі та відкрити власну фотостудію. Після війни мріяв про персональну фотовиставку воєнного фото. Але героїчно загинув 26 січня 2023 року під Бахмутом під час виконання бойового завдання. За чотири дні до свого дня народження. Був посмертно нагороджений  Президентом України орденом «За мужність» ІІІ ступеня за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України. Його мрію здійснили рідні та друзі.

На виставці мали змогу побачити фото, які Максим Бурда зробив впродовж 11 місяців перебування на військовій службі. Кожне фото має свою назву: одні дав сам автор, інші — придумали його рідні.

Відвідувачі також долучились до збору коштів до благодійного фонду «Янголи Азову».