ЗАХИСТ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ 4 КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ПОЧАТКОВА ОСВІТА»

Відбувся захист практики «Пробні уроки і заняття в школі» студентів-початківців.

З вітальним словом до здобувачів освіти звернулася заступник директора Марта Ярославівна Чупровська та завідувач педагогічного відділення Людмила Миколаївна Ликтей.

Також на звітній конференції були присутні викладачі-методисти: Гоцуляк К.І., Гой Н.В., Цюняк О.П., Гонтар А.Ф. та куратори Кравченко І.М. та Дудин М.В..

Студенти висвітлювали свою роботу у презентаціях та відео. Ділились враженнями від проходження практики, аналізували роботу та підводили підсумки. Кожен мав змогу відчути себе у ролі вчителя початкових класів.

Також приємно було чути позитивні відгуки заступників директорів та вчителів баз практики, у яких наші студенти були на практиці.

Враження від практики.

«Ми дуже задоволені практикою. Цікаві уроки , щасливі посмішки дітей та море позитивних емоцій. Найбільше, що запало нам душу – це дружні стосунки вчителів з дітьми. Дружній колектив вчителів, кожний класний керівник прийняв студентку з теплом та усмішкою на обличчі. Вчителі вміли дати гарну пораду, підтримати в будь-якій ситуації, та дати впевненість в тому , що ти, перш за все друг, а вже потім педагог

ГРУПА ПО-41

«На нашу думку, ця педагогічна практика для нас дуже корисна, тому що ми виробили вміння проводити уроки різних типів, застосовувати різні методи, які активізують пізнавальну діяльність учнів, удосконалили свої вміння щодо написання конспектів. Праця вчителя – нелегка, яка потребує неабиякого терпіння, знань, навичок і вмінь.

Нам вдалось знайти спільну мову з дітьми, дало деяку впевненість в собі та своїх силах. Ми зрозуміли, що робота з дітками приносить велике задоволення та позитивні емоції.»

ГРУПА ПО-43

https://www.canva.com/design/DAF4Ef-VG3s/PzMByXPjUOuKbBHcgZxAyg/edit?utm_content=DAF4Ef-VG3s&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

https://www.canva.com/design/DAFNJORqi-Y/7WClNkCEsiAX6a1RaN-HcQ/edit?utm_content=DAFNJORqi-Y&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

https://www.canva.com/design/DAFNJORqi-Y/7WClNkCEsiAX6a1RaN-HcQ/edit?utm_content=DAFNJORqi-Y&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton