ЗАХИСТ ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ

15 червня 2023р. – звичайний день літа. Та він став особливим для студентів IV курсу спеціальності «Дошкільна освіта», адже в цей день відбувся захист виробничої Переддипломної практики. Студенти вкотре підтвердили народний вислів – «Не словом, а ділом!» Хто що б не казав, а ця практика дійсно була особливою! Хоч і вже у звичному офлайн-форматі. Особливі завдання, особливі рішення та найважливіше – особливий досвід, який дала не тільки «Переддипломна» практика, а й усі, які були до неї.

Ми щиро дякуємо кожному, хто вселяв у наші серця любов до майбутньої професії. Кожному, хто за 4 роки став не просто викладачем, а наставником, близьким другом: методистам-керівникам практики та педагогічним працівникам закладів дошкільної освіти, в які ми були розподілені. Відрадно, що на сьогоднішню подію до нас завітали керівники ЗДО міста Івано-Франківська.

Не новина, що у кожного в житті виникають труднощі. Звичайно, у нас теж не обійшлося без них, але завдяки підтримці та мудрим порадам наших керівників, ми, звісно, впоралися з усім. Останній рубіж подолано! Попереду важливі іспити! Все буде Україна!

 Ірина ВОВК, студентка та староста групи ДО-43

 

15.06.2023р. у Івано-Франківському фаховому коледжі відбувся захист практик студенток спеціальності «Дошкільна освіта», а саме «Практика з додаткової кваліфікації» та «Переддипломна практика».

Ми мали змогу поділитись з колегами нашими напрацюваннями, успіхами та емоціями які ми отримали під час проходження практик. Також розповіли про набуті теоретичні та практичні знання і навички, продемонстрували різноманітні ігри та провели цікаві досліди.

Дякуємо Богу та ЗСУ за можливість навчатися у себе вдома, у вільній Україні. Дякумо педагогам, які супроводжували нас впродовж цих практик за їх настанови та допомогу

Анастасія Волочій, студентка групи ДО-42