ЛІТНЯ ПРАКТИКА, ПРОЩАВАЙ!

14 червня відбувся захист виробничої практики “Літня” студенток спеціальності «Дошкільна освіта». Це був дуже хвилюючий і водночас відповідальний день, до якого ми ретельно готувалися. За час практики студентки усвідомили, що справді професія вихователя – це те чим ми хочемо займатися, це поклик душі. Кожного разу бачачи посмішки дітей, я розумію, що займаюся своїм ділом, адже можу не лише навчити їх, допомогти пізнати світ, а й подарувати радість. Це був незабутній день, ми мали можливість обмінятися досвідом, проаналізувати свою проведену роботу, повправлятися в майстерності проведення фрагментів занять.

Хочеться щиро подякувати тим людям, які впродовж всієї практики допомагали нам, давали мудрі поради, підтримували, вселяли віру в себе, і ці люди, це наші керівники-методисти Тетяна Юріївна Данів, Ірина Йосипівна Костан, Ірина Юріївна Бей, Ольга Іванівна Гурей, Марта Ярославівна Чупровська, Степан Андрійович Недільський, Інна Богданівна Червінська.

Дякуємо, Марті Ярославівні Чупровська, Оксані Дмитрівні Селепій, за загальну організацію виробничої практики, за те що відвідали наш захист, за ваші запитання, які спонукали нас до роздумів, спогадів… та чітких і конкретних відповідей.

                                              Катерина Фіголь, ДО-33