Захист курсових проєктів зі спеціалізації “Інформатика”

30 травня 2023 року за допомогою платформи Google meet та з використанням дистанційних технологій відбувся онлайн-захист курсових проєктів студентів IV-го курсу  спеціальності «Початкова освіта» зі спеціалізації «Інформатика» на тему: «Робота в інформаційно-комунікаційному педагогічному середовищі майбутніх учителів інформатики закладів початкової освіти».
Захист курсових робіт – це важлива складова освітнього процесу, яка може допомогти здобувачам краще зрозуміти свої дослідження та здобути нові знання та навички для захисту кваліфікаційної роботи в майбутньому.
Зі вступним словом виступила спеціаліст вищої категорії Стамбульська Т. І.
У процесі захисту курсових робіт студенти продемонстрували свої перші наукові здобутки, засвідчили ґрунтовне володіння теоретичним матеріалом, уміння вирішувати поставлені перед ними завдання, що є необхідною умовою подальшого професійного  становлення. Працюючи над ним, майбутні педагоги мали можливість розглянути застосування різних методів та прийомів навчання інформатики у початкових класах.
Здобувачі продемонструвати свої знання та вміння, які отримали упродовж навчання. Під час захисту студентам вдалося поєднати теоретичні і практичні аспекти досліджень, продемонстрували свою здатність до аналізу, синтезу, оцінки та застосування знань на практиці.