У Верховині презентували фільм Любомира Левицького «Йди за мною»

Відбулася перша презентація документального фільму «Йди за мною», створеного Любомиром Левицьким, який народився і виріс на Верховинщині.

Студенти та викладачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» побували на прем’єрі фільму та поспілкувались з режисером і частиною його команди.

Кінокартина  «Йди за мною»  розповідає про унікальну рятувальну операцію бійців 93-ї бригади «Холодний Яр» під Ізюмом на Харківщині. Фільм ґрунтується на реальних кадрах, знятих дронами під час рятувальної операції, яку проводили військові. Як зазначає команда авторів фільму, він є доказом воєнних злочинів російської армії проти українського цивільного населення.

«У картині знялися реальні учасники подій – врятовані люди погодилися взяти участь та пережити той жах знову, щоби весь світ дізнався про неймовірний подвиг ЗСУ та у такий спосіб подякувати їм за життя»,— розповідає Любомир Левицький.

Тридцять хвилин такої напруги закарбуються в пам’яті на все життя. Режисерові вдалось поєднати документалістику з неймовірно цікавим художнім підходом до розповіді цієї історії.

Даний фільм рекомендуємо всім до перегляду. Залишаємо посилання на youtube – https://youtu.be/hYM13lYRMZs

Підтримуємо своє рідне!

Поширюємо своє рідне і працюємо задля Перемоги!!!