Патріотичне віче «УКРАЇНА – НАЦІЯ НЕЗЛАМНИХ»

На спеціальності «Готельно-ресторанна справа»  відбувся захід, присвячений річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну.

24 лютого 2022 року…цей день вкарбувався у нашу пам’ять назавжди…

Від цієї дати минув рік, протягом якого українці показали всьому світу свою сміливість, гідність та незламність. 365 днів українські військові та цивільні пліч-о-пліч протистоять російському загарбнику й стоять на захисті незалежності, державності та національної ідентичності.
Події в різних містах України, до яких прийшов загарбник, вразили світову спільноту, зокрема й жахливі воєнні злочини росії в Бучі, Бородянці, Макарові, Ірпені та інших населених пунктах України.

Ми згадали сьогодні усі міста України, які зазнали і продовжують зазнавати жорстоких наступів з боку ворога. Згадали також кожен місяць війни, який тривав вічність для кожного українця, а особливо для тих людей, які перебували в окупації. Ми із великою шаною і подякою схиляємо голову перед кожним, хто віддав своє життя за нас. Молимо Бога за кожного захисника і захисницю України та за весь український народ!

 Віримо, що ПЕРЕМОГА близько!!! Спільними зусиллями ми переможемо!

 РАЗОМ – МИ СИЛА!!!